Alla inlägg under januari 2008

Av Patricia - 10 januari 2008 17:09

Javisst det var mitt liv idag. Drog till jobbet som vanligt vid 7,30. Carina en vän kom upp så jag skulle ta en låsning på henne. Tur var väl det eftersom min första kund inte kom. Så det blev kaffe direkt på morgonen med lite sällskap. gott som tusan.

Hämtade lilleman kl 13 för att åka hem och plocka undan och dammsuga. Tyckte även det var lika bra att baka lite matbröd så familjen har nå´t gott att äta. Vad gör man inte för dem.




Så kan det se ut i mitt kök. Så barnen blev glada och nöjda, varma färska mackor när det var dax för mellis. Snart kommer Cornelia hit på en fika är hon riktigt snäll kan hon få en kvällsmacka istället för en söt sliskig kaka.

Så var det dax! På återseende


Dagen`s

Det gäller att vara tacksamma över det vi har

och inte otacksamma över det vi saknar




Av Patricia - 9 januari 2008 21:15

Så skönt för både Fredrik och Arvid att det inte blev nå´n hockey i regnvädret. Inte så roligt att stå ute när det regnar. Fredrik drog på styrelse möte i fiskeklubben.Vi andra tog en tur till stallet för att löshoppa Embla, In-Gela och Billy:). Embla älskar att hoppa, synd bara att Jennifer inte tycker det är lika kul.Dagen på jobbet var kanon jag älskar ju verkligen det jag gör. Idag är det gjort! Jag har anmält mig till en utbildning. Detta är nå´t ni aldrig skulle tro MEN jag ska bli hästmassör! Hade någon sagt detta till mig för bara ett par månader sedan hade jag skrattat. Hur ska jag fixa detta. Men nu vet jag att jag fixar det!

Nu i regnet längtar jag till sommaren kolla Arvid med den hemodlade gurkan visst ser det härligt ut. Allt för idag nej då jag glömmer inte dagens kolla under kortet.


 

 Dagens


Förverkliga drömmarna

innan de förbleknar!



Av Patricia - 8 januari 2008 21:20

Ja då var man igång igen. Känns inte som man varit ledig. Ändå har jag fördelen med att haft ett helt jullov precis som barnen.

Nu är ivkäll har jag varit i stallet med min laser. Glenn skulle ha en omgång igen.Som tur är har han en mamma (Kim) som är helt suverän. Jag behöver bara ställa in maskinen sedan kryper hon runt på alla fyra och ger det han behöver.Hon skulle nog satsa på att bli vetrinär, det skulle passa henne.

Sedan kan hon ta Jennifer med på utb. kanon tänk om jag fick bestämma.(hihihi).Sedan en tur till ridhuset där törs man knappt inte visa sig.(mm men jag tycker att det är himla roligt. Det är ju bra om man kan hjälpa till)) Mera halta,stela hästar som behöver hjälp. Det är kanske jag som skulle utbilda mig! Får nog snart börja kolla upp det.

Så var det dax för avslutningen idag så här kommer den.


Dagens

Vi måste våga ta steget

ut i det okända.

Av Patricia - 7 januari 2008 18:38

Jag är så GLAD! Nya sadeln passade, Jennifer kan åter rida.

Idag har jag tagit lungt som jag skrev innan och laddar för jobbet imorgon.

 Var en tur till stallet. Jag borstade Embla lite och gosa lite mer. Det är så gott. Lilla Glenn har ännu ont i ena benet få se om det blir lite laser imorgon.  Jag blev lite sugen på en optimist till idag håll till godo.


Andra idag!

Största glädjen

är att glädja andra.

Av Patricia - 7 januari 2008 12:54

Sista lediga dagen!

Den är bara lugn och skön. Arvid & Ville är ute och leker i snön. Jennifer är som vanligt i stallet. Så nu har barnen ätit och jag kan slappa lite.jätte skönt. Från och med nu kommer det dagligen att vara med en liten dagens.

Jag hoppas att dessa ska små ska få oss tänka till lite. Kom gärna med ett inlägg om dessa.


Dagens!

Var glad att du är så bra som du är!

Av Patricia - 6 januari 2008 21:38

Julen är slut! Der har Fredrik fixat idag medans jag sov middag eller rättare sagt morgon. Alla stakar, julgran ja allt är i lådor granen kastad.Han kan ju om han vill!

Efter min sovstund åkte jag till stallet och tittade när Jennifer red. Hon är hur duktig som helst, massor att tänka på.Så kommer hennes mamma med den goa kommentaren att det är inte försent att börja med längdskidor.

Hon blev skitsur! Jag menade inte att hon red dåligt bara att det var lättare med skidor.

Sedan var det en tur i köket bakade lite matbröd till min kära familj. nå`n nytta ska man väl göra när man är led. Sista dagen i morgon få se vad den har att erbjuda.

// Sov Gott

Av Patricia - 6 januari 2008 09:32

Godmorgon! Då var man hemma igen efter första passet idag. Arvid var lite trött på morgonen så han hade nog gärna stannat hemma. Men icke då vi hade föräldramöte så det var bara att åka iväg. Var i hallen redan kl 07,00 för att hinna vara på is kl 07,30.

Nu ska vi plocka undan julen innan Jennifer ska ha en lektion på Embla.

Hej så länge

Ovido - Quiz & Flashcards