Alla inlägg under januari 2008

Av Patricia - 24 januari 2008 20:42

Det känns att man lever idag. Med Arvid har det gått jätte bra.

Operationen resulterade i att de tog bort denna fettknöl. De trodde den kommit av ett ljumsbråk så han är öppnad även i ljumsken så visst har han lite ont.Han kommer få vara hemma och ta det lungt imorgon. Han har fått med sig läkarintyg på att han inte får gympa på 2 veckor.Trodde det var vuxna som fick sådant för jobb.

Så fick jag ett samtal från min vän Karin som även hon legat på las. Trasigt ledband så även där op inatt fast på Falu las.

Så nu är det bara att hoppas att allt läker som det ska. Tog även tag i bakning idag eftersom det var tomt i frysen.


Dagen`s


Fördelen med för trånga skor

är att man glömmer

andra bekymmer.


Av Patricia - 24 januari 2008 08:28

Nu undrar ni säkert igår vart jag blev av. Men mycket kan ju hända. Igår började dagen som vanligt med att jobba. Kom hem på med tjocka kläder iväg på hockey.Hem byta om iväg till stallet där våra hästar skulle löshoppa. Vi byggde hinder och släppte hästarna som hade kanon kul.

När jag kom hem skulle Arvid i säng då säger han -min pung är svullen.

Ringde mormor vad kan nu detta vara? Hon har ju inte haft några pojkar så hon hade ingen koll. Samtal till vårdcentralen där man inte kom fram på 30 min. Phu vad besvärligt det ska vara. Klockan slog 21 då kom nästa telsvar att de hade stängt. Jaha bara att ringa sjukvårdsupplysningen åter kö. När det äntligen var min tur och jag berättade så var det bara att åka till akuten.

Stackars lilla Arvid som lyckas somna även om han hade ont. Väcka honom han ville inte iväg han ville bara sova. Men eftersom han hade haft ont redan i lördags så tyckte vi det var lika bra. Tur var väl det eftersom de misstänkte pungvred. Då var det dax igen för operation. Tur att han är tålig. kl 23 tog de massa rör för att kolla infektion ingen bedövning utan bara in med nålen i armen. Han tyckte allt att den var stor. Sedan bar det av till kirurg avd för en dusch. Tänk er då var kl redan halv ett han frös min lilla man men inget gnäll. Sedan blev det en infart satt och iväg på operation.Väl inkomna där fick jag byta om till Op kläder, man blir ju inte så snygg. Men arvid fick sig ett skratt. Snart efter detta sov han gott. Väntade 1 1/2 tim medans de skar i honom. Tur det var tydligen bara en inflammerad fettknöl. Då valde jag att åka hem Fredrik blev kvar. Så nu blir det att åka till las och kolla min son. Återkommer senare under dagen med info. Kram på er så länge.

Av Patricia - 22 januari 2008 19:36

Kan ni förstå 50 år som rökare så har min pappa slutat eller nej han håller upp. Han har läst ut boken som jag håller på med men den är seg. Förstår ni varför? Kan det bero på att jag vill röka i helgen när jag ska på fest.

Om eller när jag ska lägga av kommer ni få höra det här jag lovar!

Idag var jag på masten med Carina och käka lunch det var jätte trevligt.

Efter jobbet blev det en snabb tur hemma Jennifer hade kaffe färdigt så ner med en snabb kopp. Arvid hade halkat så jag ville kolla på hans sår och det var stort så det blev fram med spriten och göra rent.

Sedan satte Jennifer och jag mig i bilen för att ta hand om Embla. Mocka, fixa mat sedan fick fröken nöja sig med en promenad idag för Jennifer orkade inte rida.


Hur ska jag kunna klara mig utan denna lilla gula ask?


Dagen´s


Det man var generad för igår

kan vara humor idag.

Av Patricia - 21 januari 2008 19:08

Till min lycka och familjens sorg kan jag åter prata. Så nu var det slut på lugnet. Idag blev det en lång dag på jobbet började kl 08,00 och sluta 18,00 det går när man är inställd på det men visst är det tufft. Men man kan ju bli trött på folk! En ringde  i morse och lämna återbud för han inte hade råd. 2 st kom inte alls det gör mig så ledsen. Jag har fått lära mig att ringa återbud om jag inte kan eller vad det beror på. Vissa behöver tydligen få lära sig detta.

Just nu är jag i fundering på om jag ska ansöka om att ta hela plåtstallet. Jag väger för och nackdelar hela tiden HJÄLP skulle jag klara detta?! Jag vill ju själv tro det men man vet ju aldrig.Jaja det är bara att höra vad de säger på mötet om pengar och allt runt omkring. Sedan får man ta beslut om hur man ska göra. Nej ni nu ska jag ta och lägga lilleman. så här kommer den


Dagen´s


Var inte orolig

för att världen ska gå under

i natt.

Det är redan morgon

i Australien


Av Patricia - 20 januari 2008 17:34

Först vill jag berätta att jag hade fel igår ang tiden! De kom ju redan 19,40. 

Jennifer´s sjukdom(feber & halsont) innebar idag att jag fick ta stallet. Vi hade insläpp idag så det fick bli min lott. Lite nervös var jag. Tur att det finns så många snälla människor som förstår och hjälper mig. Tack alla! Hästarna var lugna och fina. Förstår inte att hon som har en tjänst på ridskolan som tar hand om våra insläpp säger att de är hemska men icke då. De gick som väluppfostrade hundar.

 Jag har idag mockat, fixat mat Jennie tog och spolade ben samt longerade Embla för det hade jag inte fixat.jag blir så yr i huvudet.

Rebus som fått laser har redan blivit ok, svullnaden gick ner på en gång.

Se vilken maskin jag äger.Den är kanon.


Dagen´s


Vi måste försöka

ta till oss

vardagens glädjestunder.


Av Patricia - 19 januari 2008 19:16

Japp där står den nu! Hasselbacks potatis och fläskfile. Något seger vin tog jag ju aldrig igår så det fick bli ett glas idag. Ajabaja mig som ska köra bil i morgon bitti. Men efter mycket diskutioner med mig själv kom jag fram till att kl bara är 19,20 glaset lär vara slut runt 19,45 så då borde jag kunna köra kl 07,00 imorgon. Håller ni med?!

Snart kommer barnen hem Arvid är och bastar hemma hos Ville, Jennifer inte helt oväntat i stallet.Jag själv som "vanligt" vid datorn och min kära man vid TV´n. Så snart kommer familjen Kivelö på mat. Vet inte men herren i huset sa ca 19,30 så jag får väl räkna med 20,00. Eftersom de badade bastu så har han nog ingen riktig koll på kl. 

Rebus var även en snäll häst han mot mig stod snällt under hela tiden.

Nej ni nu är det läge så håll tillgodo.


Dagen´s


Dagens Möjligheter suddar ut

gårdagens misstag

Av Patricia - 19 januari 2008 13:59

Tur att man inte ska prata in på denna sida. Tyvärr blev inte rösten bättre efter hockey´n igår. Har idag varit på apoteket igen och hämtat ut cocillana så jag hoppas hostan håller sig undan på nätterna. Jag vill SOVA en hel natt!

Ska snart åka till stallet och först hämta Ritha´s ridspö. Sedan ska jag behandla en häst, titta på när Embla rid´s samt förmodligen passa på att köpa lite kraft med. Återkommer senare med dagen´s

Av Patricia - 18 januari 2008 21:43

Att man kan bli så glad att få chansen att vara i Nobel när Bofors vinner en tuff kanon match mot Leksand! Man känner ju hur hela hallen gungar kan det bli bättre stämning. mm man ryser ju i hela kroppen.

Idag har mina nära blivit så lyckliga för jag kan ju inte PRATA så här har de haft det lungt säger de.Jag förstår inte. Jag är väl alltid tyst! Säger väl inte så mycket. I allafall inte när jag sover.

Idag hoppades Embla av Sarah det gick bra idag var hon sig själv och ingen rodeohäst.

Kvällsmat intog vi på MC det var en ny upplevelse det har jag nog inte gjort sedan Jennifer var liten. Så nu ska jag slå upp ett glas rödvin! Fira vinsten.



dagen´s


Fördelen med bekymmer är

att de inte varar för evigt.

Ovido - Quiz & Flashcards