Alla inlägg under januari 2008

Av Patricia - 17 januari 2008 20:35

Himlans hosta, som inte vill sluta, idag var jag på apoteket och storhandla kunden bakom mig (Ronnie på tipen) tyckte det var bättre om jag tog ett par glas whiskey. Men hu hur ska jag klara det? Tog det en gång för tandvärk jaja lite på en tops och doppade på det onda. Hu vad det var äckligt. Så det kommer inte ske igen.

Idag tog jag en middag hemma hos Synnöve det blev goda mackor från Hugo och kaffe. Sedan hämtade jag Arvid för att åka hem och sova middag. Skulle vila 30 min med det blev 2 timmar snälla barn man har som låter en göra det.

Efter detta var jag med lite godis till stallet.

Sedan kom Palmqvist hit på en kaffe. Den hurtiga människan hade gått hit men det tog bara 40 min så det var väl inget.( Skulle inte jag ha gjort. Man har ju bil).Nu har jag intagit lite medecin hjälper inte denna blir det att ringa doktorn imorgon. Ifall det är lunginflammation. För rökningen kan det väl inte bero på?! Ska nu läsa ett par sidor i boken.


Dagen´s


Motgångar kan vara

trappsteg till framgång.

Av Patricia - 16 januari 2008 21:00

Livet är inte alltid lätt! Stackars mina kunder. Idag blev det en långdag på jobbet var inte hemma innan 17,30 phu lång dag.

Sedan tog jag bilen direkt till stallet. Jennifer påstår att Embla nu kan pussas.mm tror inte riktigt på den.

Nej ni mina vänner nu tar vi dagen innan jag knoppar in.


Dagen´s


                 Livet

behöver inte vara perfekt

för att vara underbart.


Av Patricia - 15 januari 2008 20:17

Fick idag äran att följa med grannen Anja på ett jobb. Vi var hemma hos Ebba där Anja gör ett repotage om Alopecia. Denna sjukdom är ju tyvärr inte rolig den innebär att man tappar hår fläckvis. Jag har ju lidit av denna sedan -00 för er som inte redan visste.

Innan detta hade jag en trevlig dag på jobbet.

Idag har snälla Kim tagit hand om Embla för hästarna har fått vaccination idag. Så hon var med när vetrinären kom.Tack Kim!

Annars har jag inte gjort något förutom att hostat hela dagen phu det är ju jobbigt. Ska nu ta och ge min man en omgång massage han får ju inte det så ofta.Men nu är det dax. Så kommer den!


Dagen´s


Rik nog

som nöjd är.

Av Patricia - 14 januari 2008 20:10

Boken tar tid att läsa. Kan det bero på att jag inte är redo att sluta och ska röka under hela boken. Så idag blev jag lite full i skratt när jag läste ett par rader. Det tar väldigt lång till för rökare att läsa ut boken. Det kändes som han satt på min axel och kolla vad jag gjorde. Frågan är om det är han som är den lilla djävulen?!.

Pillren jag fick av mamma igår för hostan var inget knark! De hjälpte inte alls mot min hosta, kl 00,07 var det bara att kliva ur sängen för då brakade helvetet loss. När jag inte slutat vid 01,30 gav jag upp. På med morgonrock och träskor ut på altan vet ni det var riktigt behaglig värme ute då. Tände ciggen som sakta fick fräta lite till på mina luftrör. men det var bra, för jag sluta hosta och fick åter sova till 06,20 då Fredrik kom och väckte mig.

Upp, frukost, fixa iväg till jobbet. Idag lunchade jag med Synnöve på Masten de serverade en god korvgratäng. Jobba till 17,00 hem plocka undan lite ta hand om tvätt, Japp julgardinerna är uppe än, tar de i morgon.

Fredrik på badminton, Jennifer i stallet.

Fick ta en beh ikväll jag hoppas min vän kommer iväg ordentligt till Tailand imorgon. Under tiden jag behandlade så hade Arvid gått och lagt sig sov 19,15 när vi var klara. Skönt för honom.


Dagen´s


Mina tankar skapar min verklighet.

Jag kan påverka mina tankar i vilken riktning jag vill.  


Av Patricia - 13 januari 2008 20:13

Så skönta så Fredrik tog Arvid på hockey, jag fick sova. Eftersom jag hostar så mycket blir det inte mycket sömn på natten. Hoppas det är bättre imorgon när jag ska jobba för det är inte kul för kunden annars.

Min mamma var snäll och gav mig några piller så att jag inte ska hosta inatt, få se om de hjälper.


Idag på förmiddagen ringde en vän HJÄLP, hon hade(har) så ont i ryggen. Klart att hon fick komma så ett liten arbetspass fick det bli.

Sedan lite middag mm idag gjorde jag nå´t som inte hör till vanliheterna på en helg jag sov ingen middag. Pigg ändå.


Stallet kunde jag inte motstå var tvumgen att ta en tur dit. Pussas lite.

Så var det dax.


Dagen´s


Njut

av ögonblicket!


Av Patricia - 12 januari 2008 19:33

Japp tror vi har det. Idag skulle Sarah hoppa, hon satt upp och hon börja bråka direkt. Byte sadel hjälpte det nejdå! Hon testade så, men med en duktig ryttare på ryggen så gick det ju bra.Hon bockade och for runt som bara den. Nu ska hon hoppas igen på fredag. Då hoppas vi på en lugn och fin häst.

Glenn hur det gick med honom vet jag inte (ja det är dåligt av mig jag vet) Kim fixade allt helt själv. Han verkar må bättre.

Sedan blev det Nalle´s tur. Han stod snällt nästan hela tiden, jag har tagit hans rygg med laser & Lite massage. Tyvärr är han lite känslig med benen annars hade jag viljat köra laser där med eftersom han har både rasp & mugg. Lasern är ju effektiv mot det.

Nu ska jag synda färdigt med mitt rödvin sedan är det snart sängen klockan ringer 06,00 imorgon bitti.




Fattar ni att hon kan vara en rodeohäst?! Vår lilla söta Embla.


Så kvällens dagens.


Kvällen´s

Även den som går sakta

kommer fram till slut.


Av Patricia - 12 januari 2008 11:51

Lördag förmiddag har blivit middag,Har inte gjort något märkvärdigt på fm Arvid har fått baka. Han ville göra negerbollar (men Synnöve tycker inte man ska säga så!) Så nu är det Afrikaner med mjäll som de heter här tydligen. Utrycker kommer fån nobellhallen. Vet inte vilket jag tycker är bäst.Har passat på och best Oriflame så nu är det klart för denna gång. Nu ska jag ta tag i middagen som ska bli smidig med makaroner och bacon.

Eftermiddagen kommer vi att vara i stallet många timmar.

Glenn laser, Sarah ska hoppa Embla samt att Nabuko ska ha laser.

vi kör en lite dagens nu med va! Så tar vi en senare i kväll igen!

Ha nu en bra lördag!


Dagen´s


Tänk positivt!

Du är vad du tänker.



Av Patricia - 11 januari 2008 17:26

Helg igen, vart denna vecka tog vägen vet inte jag. Idag slutade jag vid 12 det är ju jätte skönt. Lunch med mina gamla vänner Fixiz och Kicki.Åt dagens buffe på kinan det smakade jätte bra. Eftersom mina andra familjemedlemmar inte tycker om kina mat så får man passa på när det blir tillfälle. Som sagt en jätte trevlig middag dock gjorde jag något som jag inte brukar. Jag kom för sent 7min.(HJÄLP) Vad säger ni om det? Jag kommer åkande från jobbet ska ta rondellen till stan men där var det stop. Jaja jag kör in vid MC mm troligt fick forsätta till statiol och runt allt. Ska väl vara jag till sånt.

Efter middagen så hade jag möjlihet att sova, slumra en timma.

Nu är kvällen här Jennifer i stallet, Fredrik & Arvid på Lidl och pantar de tog nog bara 4 säck med sig. Känns skönt att slippa följa med.

Jag förstår att ni är trötta på att läsa nu! Så nu kommer det många väntar på!


Dagen`s


Varje gång jag ska fatta ett beslut i dag ska jag

ta ett steg åt sidan och iaktta mig själv.

Ovido - Quiz & Flashcards