Alla inlägg den 14 januari 2008

Av Patricia - 14 januari 2008 20:10

Boken tar tid att läsa. Kan det bero på att jag inte är redo att sluta och ska röka under hela boken. Så idag blev jag lite full i skratt när jag läste ett par rader. Det tar väldigt lång till för rökare att läsa ut boken. Det kändes som han satt på min axel och kolla vad jag gjorde. Frågan är om det är han som är den lilla djävulen?!.

Pillren jag fick av mamma igår för hostan var inget knark! De hjälpte inte alls mot min hosta, kl 00,07 var det bara att kliva ur sängen för då brakade helvetet loss. När jag inte slutat vid 01,30 gav jag upp. På med morgonrock och träskor ut på altan vet ni det var riktigt behaglig värme ute då. Tände ciggen som sakta fick fräta lite till på mina luftrör. men det var bra, för jag sluta hosta och fick åter sova till 06,20 då Fredrik kom och väckte mig.

Upp, frukost, fixa iväg till jobbet. Idag lunchade jag med Synnöve på Masten de serverade en god korvgratäng. Jobba till 17,00 hem plocka undan lite ta hand om tvätt, Japp julgardinerna är uppe än, tar de i morgon.

Fredrik på badminton, Jennifer i stallet.

Fick ta en beh ikväll jag hoppas min vän kommer iväg ordentligt till Tailand imorgon. Under tiden jag behandlade så hade Arvid gått och lagt sig sov 19,15 när vi var klara. Skönt för honom.


Dagen´s


Mina tankar skapar min verklighet.

Jag kan påverka mina tankar i vilken riktning jag vill.  


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards