Alla inlägg under februari 2008

Av Patricia - 10 februari 2008 19:54

Började dagen tidigt med hockey väkte Arvid redan kl 06,15. Upp direkt inga klagomål. När han kommit ut på is drog jag iväg och solade en liten stund. Efter nobel for vi till stallet och släppte ut alla hästarna.

Väl hemma en god kopp kaffe innan jag åkte iväg och jobba. (Hade en akut kund.)

Sedan bar det hem till en varm dusch innan vi åkte till Lerbäck´s hotell.

Där såg vi teaterföreställningen sista natten. En mordgåta som man fick vara med och lösa. Det var jättebra. Vi intog även under akten en trerätters middag. missade ta kort på förätten. Men det här åt vi.




Dessert


Vi ville ju visa de snygga tapeterna men vi kom med på bild.

Jag och Fredrik



Synnöve & Matti som vi var där med.


Så detta är nå´t jag kan rekomendera alla mina vänner!


Dagen´s


Gör nuet till en trampolin-

inte till en hammock!




Av Patricia - 10 februari 2008 12:44

Var det inte så? Christer var väl en höjdare igår på melodifestivalen! Jag måste få säga att låten var kass många el alla var då bättre. Men vilken låt kommer man ihåg? Jovisst i love Europe. Konstigt det är.

Nu måste jag iväg... På g.. till Askersund på teater. Återkommer senare ikväll!

Av Patricia - 8 februari 2008 22:07

Idag har Arvid´s klass haft minidisco. Det drog dit ungefär 58 barn. Roligt värre. Så nu har klassen ännu mer i kassan. Kanonkul.

Idag passade jag på att luncha med Fixiz och Kicki vi hamnade på Prisma som serverade Bosnisk buffé det smakade bra. Efter detta for vi till frizzan med Arvid som skaffade ny läcker frissa (moikan).

 

 Så här bidde det från sidan


& så här bakifrån



Ja inte helt fixat bakifrån men han är ju nöjd. Nu ska jag ta och slappa i soffan en stund innan det blir ryggläge.


Dagen´s


Vi måste låta oss att misslyckas

mer än en gång.




































































Av Patricia - 7 februari 2008 21:12

Go kväll!

Idag var vi på Lundströms för att kolla synen, mina kära tycker att jag kisar.

Själv tyckte jag att jag nyss kollade men det var visst länge sedan sist. Hade varit där -03 senast. Så lite pirrigt var det.Hade jag dålig syn?

Men icke då, har lika skarp syn som en korp. Så några glasögon på mig lär dröja många år framåt. Han pratade om 45 år då kan man komma tillbaka JIPPI jag kan vänta 8 år till. Efter detta åkte vi och solade.

Väl i solariet hittade jag många roliga knappar att trycka på. Jag fick en ny ljuvlig upplevelse solarium med aroma doft mm det kom en behaglig mild doft som spred sig sedan en liten dusch av ljummet vatten. Tänk er en varm sommardag med blomsprutan i handen ta på den finaste duschen och tryck ett tryck över ansiktet. Ljuvligt var det!

Han även med en tur till Lidl för att handla 220 festisar till minidiskot imorgon. Så nu ska jag sova för att ladda för massor av barn imorgon kväll!


Dagen´s


Be inte om medvind-

Segla!

Av Patricia - 6 februari 2008 21:25


En fusklapp hittade jag i min kontorslåda! Tror ni jag skäms, inte då! Det är ett litet häfte som heter fusklapp för framtidsfolket.

Idag efter jobbet blev det en tur till stallet. Skulle städa ur en contener som det legat spån & halm i. Phu det var tungt 7-8 kärror med blött spån o halm som skulle ösas ur. Men nu är det gjort. Skräpet är kastat. Så imorgon blir det att lägga pallar i botten för på fred kommer det en ny halmbal.

Så vi har turen att Lena & Håkan kan fixa detta,(Tack)

När detta var klart var det hindrens tur att bäras hästarna skulle löshoppa. Allt gick bra förutom lilla In-gela som hade för bråttom och gick omkull, sågspån i hela ansiktet. Ingen fara med henne!

Jag pratade med Lena förut och hon bakade mitt brödrecept det hade tydligen inte gått så bra, men hur smakade de?


Tänkte ta att skriva av ur första sidan i min bok!


Du ska icke börja utanför dig själv


Känn dig själv! Det rådet gav oraklet i Delfi. Ett gott råd då som nu.


I vår tid är förändringa snabba.Allt är i rörelse. Ju snabbare förändringar- desto viktigare att känna sig själv. Sina drivkrafter. Sina starka sidor. Sin vilja.Sin lust.


Centrering och fokusering är nyckelorden. Centrering-att bottna i sig själv. Fokusering- att ha ett mål i sitt liv. En riktning. Eller principer som man vill följa.


Det gäller dig själv. Och det gäller ditt företag- din organisation.


Hoppas nu inte detta blev för djupt åt er min vänner!

Jag känner att idag blir det inte någon dagen´s den har ni allt redan fått.

Av Patricia - 5 februari 2008 20:21

Hade turen eller oturen att få vara ledig hela fm. Det blev inte så mycket gjort. Tvättat lite o plockat jovisst jag gjorde ju nå´t jätte vettigt.

Var till Bagarns brödbod köpte massor av semlor. Tänkte bjuda familjen kivelö men tji fick jag de bjöd oss. Tack tack. Så nu har man väl gått upp ett par kilo i vikt skulle jag tro. Så nu laddar jag för en ny led fm imorgon så nu ska jag intaga ryggläge kanske läsa ett par rader i min bok.

Tjingeling för idag.


Dagen´s


TRO

på din egen förmåga!

Av Patricia - 4 februari 2008 20:56

Har jag idag! ´Vet inte riktigt vad jag ska skriva! Det jag vet är att jag är avund på det andra stallet eftersom de får hyra det av kommunen om de startar en stallförening. Visst det kan vara jobbigt men så har vi det idag. Vet ni de får en hyra på 2500kr / år för hela stallet alltså delat på 9st +elkostnader snacka om billigt!!!!!Vår hyra ligger 1200kr/mån *8st.

javisst el ingår även in & utsläpp. Men tänk om man fick betala den summan vad massor man skulle kunna fixa i stallet. Nya rutor,hyllor nej jag ska inte tjata för listan skulle bli så lång. För de övriga pengarna som skulle bli kvar.

Arvid sover Jennifer vid datorn Fredrik spelar badminton så jag bara njuter av tystnaden!


God natt på er !


Dagen´s


Chanser får vi alla,

men vi måste våga ta dem.

Av Patricia - 3 februari 2008 22:04

Idag kunde man tro att jag åter börjat skolan! Klass 8:a geografi stod idag på schemat. Nej då men Jennifer kom med 12 sidor redovisning snälla mamma kan du kolla detta. Klart man gör, Handlade lite om fiske tipsa henne lite om fiskodling lägga in mer. Hon har ju fördel med att Fredrik jobbat som fiskodlare. Hon tyckte det var jätte intressant att höra hur många ungar en lax kan få.

Ville ju bara visa hur en lax inte ser ut! hihi

(Bilden är från i sommras fisketur i båten.)

Arvid har varit ute byggt kojor och gubbar halva dagen tills regnet kom. Snacka om vardagsmotion.

Eliselott hade lektion med Jennifer de skötte sig jättebra.

Jag själv startade morgonen med att åka och sola med Karin! Snacka om lyx! Detta ska vi göra snart igen. Sedan tog jag en tur med dammsugaren. Efter detta har jag bara slappat underbart.


Dagen´s

Uppskjut inte till imorgon

vad du lika gärna kan uppskjuta

till i övermorgon!

Ovido - Quiz & Flashcards