Alla inlägg under mars 2008

Av Patricia - 14 mars 2008 18:28

Då var det helg igen. Veckan som gått har det varit ganska mycket jobbat på lunchen. Så kan det gå när mina kunder inte är på hugget.

Nu sitter jag med ett glas rött innan vi ska intaga en middag. Idag bjuds det på djävulsgryta ska bli gott. Sedan blir det bingen för att ladda för en rolig lördag. Ska till stan en vända; Arvid hockey sedan på kvällen är det ju tjejfest så det ska bli riktigt roligt. Nej nu är det mat.

Ha en trevlig fredag.


Kram på er

Av Patricia - 12 mars 2008 07:05



Dagarna går samma saker hela tiden. Hur roligt är det för er att läsa om mitt jobb? Igår var iallafall Jennifer till Örebro Embla var på hopplektion med Sara. Det hade gått jättebra, Så hon ska tävla påskhoppningen med henne får vi se hur det blir. Arvid är sjuk så Fredrik och han har varit hemma. Igår när jag kom hem hade de städat o torkat golv ljuvligt att komma hem då efter en lång dag. Outi har varit till Tyskland och handlat lite gott vin till mig som jag idag ska hämta.. Gogt gott tur att jag kan dricka lite till helgen.mm Nu ska jag ladda för att åka till jobbet, Sedan får vi se ikväll om Arvid är kry så vi kan åka & gratta Ville som fyller 9 år idag.

Ha en ljuvlig onsdag alla glada!

Av Patricia - 9 mars 2008 08:43


Vad tiden springer iväg...


Helgen har varit bra i fredags hade vi vänner från vår gamla föräldragrupp. Åt lite mat spelade wii gud så kul det är.

Lördag tog Karin & jag en runda på stan handla lite skor & kläder. Efter detta till stallet med Jennifer ta in hästarna. Arvid skulle på statt men blev tyvärr sjuk. Så det fick bli jag som skulle på Harrys. Var ute med golfgänget käka lite. Men tråkig som jag är tog jag bilen var hemma redan kl 22,00. Senare på natten var jag chaufför till Jennifer;Hanna samt Mimmi.

När jag ändå var ute så hämta jag 2 vänner på Harrys så de fick komma hem.

Nu ska jag ta fyrhjulingen till stallet där de har hopptävlingar. De ville låna den för att sladda med så inga problem..

Av Patricia - 6 mars 2008 19:47


Då har jag gjort det! Idag efter jobbet for jag iväg och spåde mig. Alltid lika kul. Hon visste inte vem som skulle komma så hon hade ju inga förutfattade meningar. Jag fick besök av både min kära farbror och morfar.

Bosse han fins alltid vid min sida och stöttar mig i det jag gör.

Min morfar tyckte att jag skulle besöka badhuset hihi kan bara komma från honom. För er som inte vet är jag uppväxt i basängen min morfar har alltid jobbat där. Hon pratade om utbildning på annan ort det är bara att göra detta för det ligger i tiden sa hon. Vilken tur att jag har anmält mig till till en utbildning. Hon talade även om att jag skulle ut och vandra i skogen. Vem vill med ? jag skulle ha med mig någon. Nej nu ska jag lägga lilleman för han är sliten efter shopping rundan vi var på.


Natti natti

Av Patricia - 5 mars 2008 21:11



Har någon saknat mig? Jag hoppas ju det för annars är man ju här helt i onödan. Det har väl inte hänt så mycket på min front.På jobbet har jag nu mera med mig en praktikant. Agneta som hon heter kommer vara oss mig fram till midsommar. Så nu kan man få massage med fyra händer samtidigt. Vad tror du om det? Kanske vore en ny affärsidé. Kanske skulle ta in en till som samtidigt kunde ta hand om lasern. Nu längtar jag till morgon dagen då jag ska starta med en egen timma på bänken det ska bli gott. Sedan ska jag iväg och få höra lite om min framtid.... Så vi får se om jag skvallrar lite imorgon vad kristallkulan sagt.


Bofors är ute ur leken. Hörde idag rykten om att de ska till Tailand redan nästa helg bokat och klart. Då börjar ju mina tankar fundera på hur taggade de var i fredags om nu detta stämmer. Då kan man ju förstå en förlust solen hägrar...


God natt

Av Patricia - 2 mars 2008 20:17


Då var helgen redan över. Varför går det så fort?

Som sagt fredag kväll kalas. Upp tidigt lördag åkte vid 07,15 för samling vid nobel med resa mot Töreboda. Fem matcher spelades i en iskall arena tur att jag hade filt med mig så man kunde vira in sig i. Här blev vi kvar länge....

han lagom hem för att kolla på melodifestivalen. Detta var väl det bästa startfältet av alla som varit. Jag gillar ju Nordman som ni vet han är ju för läcker.. Strömstedt ja vad ska man säga, hans låt kommer slå men inte där, De som gick vidare var ju så rätt.

När denna sångkväll var slut intog man snabbt sängen för att åter kliva upp tidigt. Nobel igen ny match kl 09,00.. Hockeymorsa har jag varit denna helg tror jag får bli stallmorsa nästa. Vi har även idag hunnit med ett kalas samt att jag slappa av i ett solarie. Det är så lyxigt att bara få bry sig om inget en liten stund. Kommer nog bli kanon brun om jag ska forsätta så här. Men det är väl tyvärr ingen risk för jag har tyvärr inte det pigmentet. Nu ska jag slappa en stund för imorgon är ju en ny dag med massa nya utmaningar, Har från imorgon med mig en praktikant ett antal veckor framåt så nu kör vi för nya mål....


Simma lungt här ute!

Ovido - Quiz & Flashcards